logo ontdekislam

Stichting Ontdekislam

Stichting Ontdekislam, jouw persoonlijke ontmoeting met Islam. Informatie over de Islam, Qoran en de Soennah van onze profeet vzmh. Wij organiseren verschillende activiteiten voor bijna alle doelgroepen. Wees welkom!

 

Contact:

E-mail:             centrumdemiddenweg@gmail.com

Website :         www.ontdekislam.nl
facebook.com/ontdekislam | facebook.com/centrumdemiddenweg

 

logo  mm

Muslima Matters

Muslima Matters is de verbindende schakel tussen moslima’s in Nederland en zet zich in voor het samenbrengen van kennis, talenten en kracht. Zij ligt aan de basis van nieuwe samenwerkingen, vriendschappen en hoopt moslima’s te inspireren om zich in hun eigen omgeving in te zetten als verbindende schakel, op welk gebied dan ook.

 

Contact:

E-mail:                  info@muslimamatters.nl

Website :             www.muslimamatters.nl

Facebook.com/muslimamatters

zustersvoorzusters

Zusters voor Zusters

Zusters voor Zusters is in eerst instantie opgericht om zusters in de Islaam te begeleiden, te steunen en van kennis (over de Islaam) te voorzien. Door onze laagdrempeligheid en de grote animo voor onze organisatie, vinden steeds meer zusters/vrouwen het fijn om kennis op te doen en kennis te delen tijdens onze bijeenkomsten.

 

Het begon met een gezellige praatgroep en nu zijn we uitgegroeid tot een organisatie die wekelijks lezingen, gebedslessen, Arabische lessen (en nog veel meer) verzorgen voor ieder die daar interesse in heeft.

 

Contact:

E-mail:                  info@zustersvoorzusters.nl

Website :             www.zustersvoorzusters.nl

Facebook.com/zustersvoorzusters

 

logo al nisa

 

Stichting Al Nisa

Al Nisa heeft twee centrale doelstellingen:
Het verstrekken van informatie over de Islam die zoveel mogelijk losstaat van een specifieke culturele achtergrond. En het stimuleren van (moslim)vrouwen om zich te verdiepen in de Islam, in de positie van vrouwen in de Islam en in de positie van moslimvrouwen in de Nederlandse samenleving.

 

Contact:

E-mail:                info@alnisa.nl

Website :             www.alnisa.nl

Facebook.com/alnisa1982

logowebsite

 

Minah 

Minah.nl is een online- en offline platform voor moslima’s. Via de blog kun je lezen over religie, ondernemerschap, beauty, fashion, maatschappij, moederschap, events en veel meer. Alle artikelen zijn vanuit een Islamitisch perspectief geschreven. Minah organiseert ook evenementen zoals vrouwenbazaar, benefieten, kalligrafie workshop, feesten en and more!

 

 

 

Contact:

E-mail:                info@minah.nl

Website :            www.minah.nl

facebook.com/minah.nl| twitter minahnl | instagram minahpuntnl

 

[/action]